Over ons

K. Afbouw is een klusbedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij nemen al uw klussen, klein en groot, met plezier aan. Wij kunnen hele diverse klussen voor u uitvoeren. Alle klussen hebben één ding gemeen: we leveren altijd kwaliteit en gaan niet weg voor de klus af is. Wij voeren klussen uit in heel Amsterdam en omstreken. Door onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij u verzekeren dat klussen correct worden uitgevoerd en u lang profijt heeft van onze werkzaamheden.

Het bedrijf K. Afbouw staat sinds dit jaar op eigen benen. Door vanaf mijn 17e ervaring op te doen in de bouw, heb ik ruime kennis en nog meer ervaring. Nu is het tijd om zelf te laten zien wat ik kan, dit kom ik dan ook graag bij u thuis laten zien.

Onze werkzaamheden lopen erg uiteen. Zo kunnen wij binnen en buiten diverse klussen voor u uitvoeren. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van lage plafonds, het aanbrengen van spotjes, divers spuitwerk en onze special: een cinewall. De veelvoorkomende klussen in een pand kunnen wij allemaal snel voor u uitvoeren. Dus wanneer u één of meerdere klussen heeft, denk dan aan K. Afbouw om deze voor u uit te voeren..

Kijk op de website om een impressie van ons en onze werkzaamheden te krijgen. Ook kunt u op de website al onze specialiteiten zien. Hierdoor weet u op voorhand welke kwaliteit u in huis haalt als u in zee gaat met K. Afbouw.

Reviews

Benieuwd naar ervaringen van eerdere klanten? Lees het hier! 

'Heel netjes gedaan! Ben erg tevreden'
Roxanne Wauters
2 weken geleden
'Uitgeleverde klus is zeer naar wens. Verschillende eindresultaten gezien, geen kan zo *Uniek* zijn. Deze klusman werkt goed af en denkt met de klant mee. Heel tevreden.'
M. Karan
5 dagen geleden

Wil je zelf een review over K. Afbouw schrijven? Dat kan hier!