Onze diensten

K. is een echt allround afbouw bedrijf. Door de ruime kennis van alle werkzaamheden, kunt u diverse klussen door ons laten verzorgen. Een greep uit onze expertise vindt u op deze pagina. Wanneer u ons als aannemers voor uw klussen inhuurt, dan krijgt u meerdere dingen gedaan. Wij kunnen niet één ding, maar zijn gespecialiseerd in tal van klussen, hierdoor heeft u aan ons een echt allround klusbedrijf.

U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten:

  • Timmerwerk 
  • Wanden plaatsen
  • Spuitwerk
  • Laag plafond
  • Marokkaanse toog
  • Marmereffect

Hieronder leest u meer over onze verschillende diensten

werk

Timmer

Werk

Om uw woning af te werken zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van wanden. Dit doen wij door middel van strak timmerwerk met de beste materialen. Dit timmerwerk maken wij uiteindelijk mooi met een afwerking en deze is met product en kleur naar uw wens. Door wanden te plaatsen krijgt u een compleet nieuwe indeling in uw woning of kantoor en kunt u ruimtes optimaal benutten. Het voordeel van het plaatsen van houten wanden is dat deze klus goedkoper is dat met stenen verbouwen.
Om muren af te werken kunnen wij deze afwerken met diverse types spuitwerk. Wij zullen alles in de woning of het kantoor netjes afplakken. U kiest een type spuitwerk dat u mooi vindt en wij zullen uw wanden (en plafonds) voorzien van het gewenste materiaal. Vooral bij nieuwbouwwoningen is spuitwerk ideaal om te doen. Uw woning is dan nog leeg en dient in zijn geheel te worden voorzien van verf. Omdat alles nog leeg is, is het ideaal om dan gebruik te maken van spuitwerk, er hoeft namelijk weinig te worden afgeplakt en het werk is snel gedaan. Bijkomend voordeel is dat het daarmee ook erg in de kosten scheelt, het afplakken kost normaliter de meeste tijd.

Spuit

werk

Laag

Plafond

Wanneer u te maken heeft met een laag plafond dan vraagt een woning net wat meer van u. Een laag plafond kan hinderlijk zijn in het zicht en is niet altijd even praktisch. Toch is er ook van een laag plafond nog genoeg te maken. Wij kunnen u adviseren over de inrichting van uw woning. Denkt u bijvoorbeeld aan: lage meubels, de kamer niet te vol te zetten en het gebruiken van de juiste verlichting. Daarnaast kunnen we werken met verticale elementen wat een plafond hoger laat lijken. Dit alles kunnen we snel voor u realiseren, waardoor u snel kunt genieten van de, voor het gevoel, grotere ruimte.
Toog goed
Wilt u ook zo’n kenbare Marokkaanse toog in uw woning, kantoor of Moskee? Wij komen deze graag voor u maken. Zoals u kunt zien op de foto’s kunnen wij deze in ieder gewenst motief voor u maken. Op deze manier werkt u op een redelijk simpele wijze op een echte Marokkaanse manier af. Wilt u meerdere togen in uw woning? Uiteraard is dit ook mogelijk! Deze kunnen we allemaal hetzelfde maken of in dezelfde stijl net even anders maken.

Marokkaanse

Toog

Marmer

effect

Een zeer speciale techniek welke ik kan toepassen op het schilwerk is de marmertechniek. Hierdoor kunnen we met verf een marmer-look creëren welke ervoor zorgt dat uw muren en plafonds veel luxer lijken dan wanneer ze normaal geschilderd zouden worden. Deze marmer look kunt u ook enkel op bijvoorbeeld de vensterbank of een aantal muren gebruiken. Zoals u op de foto’s kunt zien is het haast niet te onderscheiden van echt marmer. Dit maakt het een veelgebruikte techniek. Een techniek die ook nog eens lang mooi blijft en ook gemakkelijk is bij te werken mocht u ooit iets willen aanpassen.

De cinewall die we als onze special noemen zie je op de foto’s. We verwerken uw televisie en eventuele kachel in 1 mooie wand. Zoals u kunt zien werken wij dit alles keurig voor u af. Zo is de tv-wand een echte eyecatcher in uw woning of kantoor. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Een cinewall plaatsen wij vaak met enkele dagen, hierdoor kunt u snel pronken met uw nieuwe mooie tv-muur.

Kijk op onze Facebook voor nog meer Cinewalls: 

Offerte cinewall aanvragen ⟶

Cine

wall